26 september, 2007

Terror som enande fundament för ett mångkulturellt samhälle?

Zbigniew Brzezinski (grundare av Trilaterala Kommissionen, f.d. rådgivare åt presidenterna George Bush d.ä., Ronald Reagan och Jimmy Carter, medarbetare till Henry Kissinger, professor i USA:s utrikespolitik vid John Hopkins University och har dessutom suttit i ledningen för Council of Foreign Relations etc etc.) har författat boken The Grand Chessboard (1997). Hela boken är en geopolitisk strategiplan för hur USA behöver agera för att bli den första, enda och sista (!) globala supermakten.

Många har tidigare menat att ett mångkulturellt samhälle är ett splittrat samhälle, vilket det naturligtvis är då frasen mångkultur i sig antyder en vid uppsättning av olika, och ofta självmotsägande, värdegrunder och omvärldssyn i samma land. Detta vidrör Brzezinski intressant nog på sidan 211 i sin bok, när han skriver:

”Moreover, as America becomes increasingly multi-cultural society, it may find it more difficult to fashion a consensus on foreign policy issues, except in the circumstance of a truly massive and widely perceived direct external threat”

Och den hotbilden kom – i form av Usama bin Laden. Trots att FBI inte har bevis nog att sätta bin Laden på sin Most Wanted-lista som knyter honom till det terrordåd Bushregeringen påstår att han begick den elfte september 2001, har bin Laden fyllt just den geopolitiska funktion som Brzezinski beskriver i sin bok enligt ovan nämnda citat.

För mer info, se följande föreläsning av Michael Ruppert:

Del 1 (sex minuter långt)
Del 2 (åtta minuter långt)

24 september, 2007

Flicka rånad och misshandlad i Sundsvall

Sundsvall, en stad som med tiden blivit en mångkulturell metropol där folk är allt mer rädda att gå ut efter mörkrets inbrott, härjas dagligen av grovt våld. I förrgår natt var det en blott 16-årig flicka som fick känna på vad ett gränslöst samhälle har att erbjuda. Hon gick hemifrån för att träffa några kompisar, då de skulle äta en bit god mat tillsammans.

Flickan pratar i sin mobil gåendes, samtidigt dyker två män i 20-årsåldern upp och fäller henne till marken. De kräver att få hennes mobil, men 16-åringen gör motstånd. De två modiga männen börjar då sparka flickan i ansiktet så hon får både blåöga och fläskläpp. De s.k. männen lämnar sedan platsen.

Gärningsmännen är 160-170 cm långa, 20-25 år och talar svenska med brytning.

På eftermiddagen följande dag sköts en man till marken med fyra skott i Skönsberg i staden. Mordförsöket skedde mitt i ett bostadsområde och hyresgästerna blev vittnen till brottet. En kvinna boendes med sin familj i området berättar för lokaltidningen:
– Det är obehagligt. Jag känner mig väldigt otrygg.

Ännu ett dygn i Det Nya Sverige där olikheter samverkar i ett mindre kreativt samspel.

Dansk libanes med skånskt ursprung gav upp

Taher ”Toto” Hamade, som mördade sin danska flickvän Mette Storm i Sundbylille, har gett upp. Han överlämnade sig till polisen i Frederikssund igår och erkände mordet på flickan. Trots detta visar t ex Aftonbladet upp en censurerad bild av Hamade. Inte ens när han är gripen och har erkänt vågar man säga sanningen till medborgarna.

Dessutom verkar Aftonbladet ha skaffat problem med sin uppfattning hans nationella identitet. Låt mig först inflika att i företagsmedia såsom Aftonbladet, TV4 osv är nationell tillhörighet något väldigt flyktigt. Man kan byta sådant lika lätt som man byter strumpor. En person kan ena månaden vara somalier och nästa kan denne vara dansk. Den tredje månaden kan denne vara turk osv. Medborgarskapet avgör - vem personen i själ och hjärta är spelar ingen roll. Men nu har Aftonbladet trasslat in sig i sina egna definitioner.

När rakryggadläsare har kontaktat Aftonbladet eller andra propagandaskrifter och undrat varför de kallar kriminella araber och afrikaner med svenskt medborgarskap för svenskar, heter det att det beror på att ”personerna ifråga är svenska medborgare” – trots att väldigt få skulle anse dem vara svenskar. Men nu gäller inte detta längre av allt att döma, för Aftonbladet kallar Hamade ”skåning” - trots att han har danskt medborgarskap. Detta eftersom han har flyttat tillbaka till Skåne (!). I Hamades fall spelar således inte medborgarskapet någon roll, som man tidigare hävdat.

När medieföretagen gömmer sig bakom medborgarskapstesen så visar de hur orimlig deras begreppsvärld är. En mördare är fast – men inte är det tack vare Sveriges medieföretag.

23 september, 2007

Öppet brev till Sydsvenskan

Hej Sydsvenskan!

I fallet med gruppvåldtäkten på Föreningsgatan i Malmö (natten till den 10 september) släppte polisen ett mycket detaljerat signalement på de tre förövarna. Ni skriver inte ett ord om detta signalement. Varför inte?

I fallet med mördaren i danska Sundbylille kallar ni först den misstänkte mördaren ”skåning” och sedan ”dansk”, samtidigt som dansk TV släpper både namn och foto – just för att denne misstänkte mördare ska åka fast, just för att han är beväpnad och farlig för allmänheten. Men ni drar inte ert strå till stacken för att fånga in denna efterlyste mördare. Varför inte? Varför hjälper ni inte polisen? Varför varnar ni inte allmänheten?

Varför vågar ni inte tro på människors förmåga att hantera sanningen? Ni verkar vilja leka mamma och pappa åt vuxna människor.

Er syn på medborgarna framstår som helt förkastlig och oförenlig med upplysningens ideal. Klarar ni inte av att berätta sanningen och låta folk själva ta ställning till den? Vad ska man tro om er? Ni tycks vara en pekpinnecentral som skriver folk på näsan vad de ska tycka och hur de ska tänka.

Riktiga journalister hade velat göra ett samvetsgrant jobb med övertygelsen om att sanningen i sig är värd det och att läsarna har kapaciteten att själva reflektera och tänka. Jag tycker inte ni ska vara rädda för att människor faktiskt tänker själva. Ingen vill få mörbultade och formpressade sanningar nerkörda i halsen.

Upp till bevis! Är ni journalister eller är ni politiker? Ni kan inte vara båda. Antingen rapporterar ni eller så propagerar ni.

Väntar på svar.

Weine Berg

22 september, 2007

Sydsvenskan rör till det igen - libanes blir skåning blir dansk

Libanesen Taher ”Toto” Hamade är efterlyst för ett mord som begicks i Danmark. Han har det inte lätt, Hamade. Förutom att vara jagad av polisen för att vara ett kriminellt bottenskrap, är det sin egen flickvän han misstänks ha mördat. Och nu har han dragit ner Sydsvenskan i en smärre identitetskris när men beskriver libanesen såhär:

”…den huvudmisstänkte, en 22-åring från Nordvästskåne…//… som är dansk medborgare”

Först kallade Sydsvenskan honom för skåning och nu kallar man honom för dansk. Men Hamade är född i Libanon, inte nordvästskåne. Och han blir ju inte dansk för att han har danskt medborgarskap. Som en rakryggadläsare uttryckte det: ”En räv kan aldrig bli en höna, oavsett hur länge den vistas i hönsgården”. Detta utan att det ligger en värdering i huruvida räven är mer värd än hönan eller tvärtom.

De allra flesta ”vanliga” människor skulle inte beteckna Hamade som vare sig dansk eller svensk. Så enkelt är det. Ej heller jag. Men så länge Sydsvenskan och de andra i privatmedia låtsas leva i en annan värld är det viktigt att mer verklighetsförankrade medborgare håller fast vid sanningen, för sanningen gör oss fria. Sanningen är hedervärd.

Riksdagsledamot Hägg vill frånta dig dina rättigheter

Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg är på konfrontationshumör. Och hon tar sig an en av de allra mäktigaste och farligaste krafterna i samhället. Nämligen sverigedemokraternas kontaktman i Värnamo, Sven-Evert Gunnarsson.

Sven-Evert Gunnarsson driver nöjesstället Seghalla, ett omtyckt och folkkärt dansställe och pub. Att driva företag i ett land byggt av socialdemokrater är inte lätt, men Sven-Evert Gunnarsson har lyckats med detta konststycke – han borde således äras och hedras. Men så är inte fallet. Gunnarsson har nämligen gjort två fundamentala tabbar. Han har organiserat sig i fel parti och han är företagare. Dödssynder i socialdemokraters ögon.

Hägg kräver nu att Seghalla bojkottas eftersom Gunnarsson är sverigedemokrat. Hans företag ska inte få annonsera som alla andra och varuleverantörer ska avrådas från att göra affärer med Seghalla.

I sitt pressmeddelande skriver Hägg att:

”– Främlingsfientligenhet har i Sven-Evert Gunnarsson, känd för Seghalla mellan Lammhult och Värnamo, fått ett ansikte. En politik som ställer grupper mot grupper, sprider hat och ger högerpolitik fäste kliver nu fram.”

Samtliga av dessa tre påståenden är fel. SD ställer inte grupper mot grupper. ALLA partier ställer grupper mot grupper, enligt prioritet av deras ideologi. Samma krona kan inte ges till både sjuka och gamla, svenskar och invandrare. Pengakassan är begränsad – grupper ställs alltid mot varandra i kampen om denna begränsade pengakassa. Man måste välja och prioritera. Inte heller sprider SD hat, utan vill prioritera annorlunda än socialdemokraterna. Men hat? Var hittar Hägg detta hat? Det låter mer som hon tuggar gamla skrönor. Vad gäller högerpolitik borde Hägg knipa tätt. Det är sossarna som demonterat välfärden så till den milda grad idag att gamla inte får omsorg och sjuka inte får vård. Socialdemokraterna står för en sann högerpolitik.

Hägg skriver också att ”…Sverigedemokraterna förordar etisk rensning.” ”Etisk rensning”? Hägg måste avse medieföretagens framgångsrika rensande av all anständighet och hederlighet i den offentliga debatten när det gäller immigration och integration. Naturligtvis menar hon ”etnisk rensning”. SD sysslar inte med detta, utan vill assimilera främmande etniciteter i Sverige som redan befinner sig här. Det kan knappast vara att verka för etnisk rensning, förutom av den svenska som då trängs undan. Bara en liten del (enligt partiledare Jimmie Åkesson handlar det om så få som 1000 familjer per år) består i att immigranter ska återvandra.

"- Det är viktigt att vi som står för demokrati tar ett tydligt avstånd", påstår Carina Hägg till Sveriges Radio. Detta är naturligtvis helt fel. Demokrati är just att inte ta avstånd. En demokrat tar inte avstånd från människor och idéer, utan han/hon välkomnar dem. En demokrat tror på samtalet, debatten, diskussionen, idéutbytet. Inte på bojkotter, repression, utfrysning och munkavlar.

Hägg vill alltså att alla bojkottar företaget Seghalla. Anledning: ägaren Sven-Evert Gunnarsson är med i fel parti. Hägg lyckas också med balansnumret att jämställa sverigedemokraternas politik med nazisternas. Hon påstår också angående nazisterna att ”socialdemokrater lät dem inte stå oemotsagda då”, vilket är en direkt lögn. Socialdemokraterna startade tillsammans med Centern rasbiologiska institutet vilket stod förebild för Hitlers rasinstitut. Det var också socialdemokratiska Aftonbladet som bedrev tävlingen ”Fröken Ras” vid denna tidpunkt. Socialdemokraterna tog bevisligen inte avstånd från nazisternas tankegods.

När Hägg påstår att man alltid gjort motstånd mot nazismen så ljuger hon precis som när Folkpartiet påstår samma sak. Folkpartiet är inte bara ideologiskt besläktad med nazismen, utan bedrev också valsamverkan med nazistiska partier i många kommuner i valen på 30- och 40-talet. Fp:s nyliberalism är av samma ursprung som socialdarwinismen, vilka båda är sprungna ur klassisk liberalism.

Jag undrar lite stilla om inte Hägg vill placera ut uniformerade vakter utanför Seghalla så att potentiella kunder kan avskräckas från att göra affärer med Gunnarsson? Kanske kunde dessa vakter måla upplysande text på Seghalla som talar om att Gunnarsson är ”en sd-råtta som man inte ska handla med”?


Och var slutar Gunnarssons rättigheter? Har han rätt till att hyra/köpa bostad? Får han vara med i facket? Får han bilda familj? Handla i affär? Rösta i val? Köra bil? Här är Hägg inte tydlig.

Överallt i samhällets toppskick tycks just hyckleriet vara det mest kännetecknande när man väl börjat skrapa på ytan. Socialdemokraterna blev i sin tidiga framväxt också motarbetade med odemokratiska metoder av makten - idag gör de själva samma sak mot partier som inte köper SAP:s grundläggande teorem om Sveriges immigration och integration.

Till Carina Hägg: Moral är bra - men dubbelmoral är inte dubbelt så bra. Avgå!

20 september, 2007

Sydsvenskan friserar – kriminell libanes blir ”skåning”

En 22-åring misstänks för att i Danmark ha skjutit ihjäl sin flickvän i Sundbylille. Han efterlyses nu i Sverige då han är bosatt här. I dansk TV visar man ett foto på den misstänkte och uppger hans namn. I Det Nya Sverige däremot, visas vare sig foto eller namn på mördaren som jagas. Nej, tvärtom. Sydsvenskan kallar honom skåning.

Rakryggad kan nu vidarebefordra uppgifterna från dansk TV och berätta att det inte alls handlar om en skåning som företagsmedia, i egenskap av Sydsvenskan, vill få dig att tro. Den misstänkte är libanesen Taher ”Toto” Hamade och hans foto ses på bilden till denna artikel. Han sågs senast färdas i en vit VW Transporter med registreringsnumret UY 96190. Han har en svart fleecetröja och blå byxor på sig. Ingen av de uppgifter som jag har uppgett i detta stycke har släppts av Sydsvenskan. Förutom att bilen är vit. Varför?

Vilket ansvar har Sydsvenskan och övriga företagsmedia för allt de låter bli att berätta för medborgarna? Och vilket ansvar har Sydsvenskan för att polisens arbete försvåras? Och vad tycker skåningarna om att klumpas ihop med kriminelle Taher ”Toto” Hamade från Mellanöstern?

19 september, 2007

EXTRA: Inget signalement om Sydsvenskan får bestämma

Rakryggad kan i skrivande stund avslöja att företagsmedia, i detta fall representerat av Sydsvenskan, vägrar släppa signalement på tre våldtäktsmän. Sannolikt eftersom det inte passar in i deras politiska världsbild.

Natten till den 10 september promenerar en 20-årig kvinna på väg hem till sin pojkvän. När hon passerar genom gångtunneln under Föreningsgatan i Malmö, stoppas hon av tre killar som hotar henne med kniv. De tvingar med henne till buskagen i riktning mot Amiralsgatan, där de lägger henne på mage, varefter två av dem våldtar henne – med kondom. Efter våldtäkten lämnar ”männen” platsen i lugn och ro.

Om signalementet skriver Sydsvenskan endast att ”Den 20-åriga kvinnan har lämnat ett tydligt signalement…”. Denna viktiga spaningsinformation anförtror inte Sydsvenskan sina läsare.

Jag ringer upp Bo-Anders Jönsson, vid Malmöpolisens spaningsrotel, som Sydsvenskan har intervjuat i artikeln. Det visar sig att polisen visst har lämnat ett mycket detaljerat signalement till företagsmedia. Bo-Anders ger mig signalementet och eftersom inte Sydsvenskan betror medborgarna med denna information lägger jag ut den här.

Invandrarkille Normalbyggd, c:a 165 cm lång, 17-20 år gammal. Vid dådet bar han stickad tröja som var vinröd upptill och grå nedtill. Hans skor beskrivs som silvriga. Han pratade svenska med brytning.

Svensk kille Smalt byggd, c:a 190 cm lång, blont hår (kortklippt på sidorna, något längre på hjässan och ståendes rakt upp), 17-20 år gammal och ljusa ögonbryn. Han har ett barnsligt utseende och bar vid dådet svarta addidasbyxor.

Invandrarkille Muskulöst byggd, c:a 175 cm lång, vit tajt långärmad t-tröja, svart hår och svarta kostymbyxor med pressveck. Pratade svenska utan brytning.

Det framgår med all tydlighet varför inte Sydsvenskan går ut med signalementet. Läsarna kan inte hantera den informationen helt enkelt, enligt företagsmedias fabler. Själv betror jag folk med att kunna ta till sig information så som saker och ting faktiskt är, inte hur Sydsvenskan eller någon annan skulle vilja att de var.

18 september, 2007

EU: Europas framtid heter invandrare

Länge har argumentet att en åldrande europeisk befolkning måste ersättas med ökad invandring manglats ut genom företagsmedias propagandakanaler. Det bedrägliga argumentet används i Sverige liksom i övriga européers hemländer.

EU:s kommissionär för migrationsfrågor, Franco Frattini, vill nu att EU öppnar upp gränserna för 20 miljoner immigranter de kommande 20 åren. Detta eftersom vi européer föder för få barn. Eller för att pressa ner lönerna. Just massinvandring är effektivt i lönedumpningsprocessen. Men Frattini menar också att EU tar emot för många obildade immigranter. Jaså, handlar det inte om solidaritet längre? EU behöver bli mer som USA, påstår Frattini, för att konkurrera med USA. Aha, när det väl kommer till kritan handlar det alltså om pengar ändå.

Saken är bara den, förutsatt att problemet är en åldrande befolkning, att på en period av 20 år skulle Europa med lätthet kunna föda tillräckligt med barn om politikerna började tro på oss européer igen och därmed förde en förståndig familjepolitik som stimulerade till stora barnkullar och en förnuftig skolpolitik. Vi européer duger!

Ända sedan 60- och 70-talet har Sverige och Europa haft arbetskraftsinvandring. Menar man på fullt allvar att man på de senaste 30-40 åren inte skulle ha kunnat föra en vettig familjepolitik som skulle förekomma dessa svepskäl till ännu mer invandring?

Men icke så. Franco Frattinis enkla lösning är: Vi ska inte skaffa egna barn - vi ska skaffa andras barn! Denna s.k. lösning är otäck och tyder på ett människoförakt för både européer och icke-européer. Människor är lika utbytbara som döda ting, tydligen. Jag uppmanar till motstånd mot varje globalistiskt försök att blanda bort folk och kulturer för pengar. Nog!

16 september, 2007

Bosnien återkallar medborgarskap

I kriget i Bosnien slöt många utländska islamister upp vid de bosniska muslimernas sida. Bland annat ditbussade av USA för att sättas in mot kosovoserberna.

En bosnisk kommission har nu dragit in 500 av 1300 medborgarskap som delades ut till utlänningar under och efter kriget.

I Det Nya Sverige är det annorlunda. Här kan inte ens medborgarskap som skaffats med lögner av kriminella utlänningar med hjälp av korrupta svenska byråkrater dras in. Detta har Mona Sahlin fastslagit.

Det Nya Sverige sätter individers väl och ve före samhällets bästa. Så harkrankt och så skrämmande. Var finns människorna som kan fatta svåra visa beslut?

15 september, 2007

Hellre yttrandefrihet!

Reaktionerna mot islamismens åthävor blir alltmer utbredda i folkhavet. Nu finns en möjlighet att skriva under ett öppet brev till den svenska regeringen om att ta ställning för Sverige och yttrandefriheten mot islams bannor. Själv har jag skrivit under och i denna minut har 30 personer satt sitt namn på uppmaningen till regeringen.

Namninsamlingen är för yttrandefrihet och Lars Vilks, en konstnär som provocerat genom att rita karikatyrer på både Muhammed och judar. Kan konstnärer idag framställa Jesus som homosexuell så kan naturligtvis även Vilks olika verk försvaras enligt likabehandlingsprincipen.

Varför skriva under? Ja, kanske för att man vill leva upp till Voltaires ideal om yttrandefrihet att uttrycka vad man tycker utan att straffas för det bara för att andra inte gillar det som uttrycks. Att värna yttrandefriheten för de som kritiserar islam är att värna yttrandefriheten för de som kritiserar hela det globalistiska systemet. Står du upp för allas rätt till yttrandefrihet så står du även upp för din egen rätt till yttrandefrihet.

Kanske leder kampen mellan yttrandefrihetsidealet och islam till att vi måste välja. Vad väljer du? Yttrandefrihet eller islam? Skriv under nu! (Klicka på länken nedan)

13 september, 2007

Reinfeldt: Hon är förståndshandikappad och blind - men jobba ska hon

Reinfeldts regering har haft som mål att minska antalet bidragstagande, en nog så lovvärd ambition, för vem vill inte vara självförsörjande?

Låt vara att Reinfeldt, Hägglund, Leijonborg och kompani inte rör ”äldreförsörjningsstödet” som ger invandrarpensionärer bättre ekonomi än de svenska pensionärerna som har jobbat och betalat skatt i Sverige hela sina liv. Det är skillnad på folk och folk. Särskilt i makthavarnas ögon. Det går ju inte att skära ned på de oikofobiska kaosteoretikernas heliga ko och kuttersmycke - den globala massinvandringen.

23-åriga Anna Svensson har det inte lätt. Och inte har det blivit lättare nu när ”Allians för Sverige” har makten. Anna är förståndshandikappad och närapå blind. Hon är autistisk och har svårt att umgås med andra människor. Sjukpension har hon haft från försäkringskassan sedan hon var 16 år. Men nu är det slut med det. Sjukpensionen dras in och Anna hänvisas till arbetsförmedlingen – hon ska skaffa sig ett jobb, anser byråkraterna som följer Reinfeldts direktiv.


Vem kunde ana att det snarare var administrativa åtgärder och inte medicinska sådana som Anna behövde? Aldrig någonsin har så många sjuka blivit friska så snabbt som under Reinfeldts tid.



11 september, 2007

Allt fler betvivlar officiella konspirationsteorin

Idag är det sex år sedan World Trade Center i New York och Pentagon i Washington attackerades vilket resulterade i över 3000 döda människor. Som jag tidigare rapporterat är det alltfler amerikaner som väljer att inte tro på den officiella konspirationsteorin att det var nitton araber med fyra kapade kommersiella jumbojetplan som låg bakom attentaten 11 september, 2001. Här nedan listar jag ett urval av uttalanden av framstående, högt uppsatta och/eller insatta amerikaner där de uttrycker tvivel på Bushadministrationens, 9/11-kommissionens och de stora medieföretagens (CNN, ABC, MSNBC, Fox NEWS etc) konspirationsteorier. (Dessa uttalanden är endast ett litet urval av de över sjuhundra som finns att läsa på Patriots Question 9/11:s hemsida.)

(Yrke och titel inom parantes.)

Paul Craig Roberts, PhD (Assistant Secretary of the U.S. Treasury under Ronald Reagan):
"- We know that it is strictly impossible for any building, much less steel columned buildings, to "pancake" at free fall speed. Therefore, it is a non-controversial fact that the official explanation of the collapse of the WTC buildings is false."

Representative Dan Hamburg (Former Congressman from California, 1993 – 1995):
"- Research proves the current administration has been dishonest about what happened in New York and Washington, D.C. The World Trade Center was almost certainly brought down by controlled demolitions and the available relevant evidence casts grave doubt on the government's official story about the attack on the Pentagon."

Catherine Austin Fitts (Assistant Secretary of Housing under George H.W. Bush. Former Managing Director and Member of the Board of Wall Street investment bank, Dillon, Read & Co):
"- The official story could not possibly have happened. In other words, what the administration has put forward is essentially a conspiracy theory that does not conform to the facts. It’s not possible. It’s not operationally feasible... The Commission was a whitewash."

William Christison (Former National Intelligence Officer and Director of the CIA's Office of Regional and Political Analysis):
"- I now think there is persuasive evidence that the events of September did not unfold as the Bush administration and the 9/11 Commission would have us believe. … An airliner almost certainly did not hit The Pentagon. … The North and South Towers of the World Trade Center almost certainly did not collapse and fall to earth because hijacked aircraft hit them."

Congressman Curt Weldon (Former 10-term Congressman from Pennsylvania 1987 - 2006. Former Vice Chairman of the House Homeland Security Committee. Former Vice Chairman of the House Armed Services Committee). Speech on the floor of Congress 10/19/05: "- I am not a conspiracy theorist, but there is something desperately wrong, Mr. Speaker. There is something outrageous at work here. This is not a third-rate burglary of a political campaign headquarters. This involved what is right now the covering up of information that led to the deaths of 3,000 people, changed the course of history, led to the invasion of Iraq and Afghanistan, and has disrupted our country, our economy and people's lives."

Governor Jesse Ventura (38th Governor of Minnesota 1999 - 2003. Member, U.S. Navy Underwater Demolition Team 12 (precursor to SEAL) 1969 - 1975. U.S. Navy Reserves, SEAL Team 1):
"- The thing I question on 9/11 was simply the fact; where were our planes? When all this was going on and planes were being hijacked an hour apart and there were four of them. They cover about a six-hour space. At no time, to my knowledge, did we have any fighter planes up in the air. Why? ...”

Gore Vidal (Best-selling author, essayist, screenwriter, and playwright):
“- What made no sense is that CNN wouldn't follow up on why the fighter planes had not been scrambled and gone up to stop the hijacking - that's the law of the land you don't need the President to order you, you don't need a general - those are your instructions - I know, my father wrote them"

William G. Weaver (JD, PhD, Former U.S. Army Signals Intelligence officer. Currently Director of Academic Programs, Institute for Policy and Economic Development, University of Texas):
Regarding the 9/11 Commission: "- In their responsibility to report all the facts: They either refused to interview all relevant experts and witnesses, or, they censored the reports provided to them by those with direct and first-hand information. Both these acts were selective and intentional. Contrary to their pledge to establish accountability: They refused to hold anyone accountable and lamely justified it by saying, "We don’t want to point a finger at anyone."

Woody Harrelson (Actor Natural Born Killers, Kingpin etc):
"- The media won’t ask the obvious questions. For example, when they had loads of information coming in from several FBI agents as well as warnings from Russia, Britain and several other foreign intelligence agencies before 9/11, predicting what would happen, why were reports stifled and investigations stopped? Investigative journalist, Greg Palast, had this to say: There is no question we had what looked like the biggest failure of the intelligence community since Pearl Harbor but what we are learning now is it wasn't a failure, it was a directive."

Capt. Gregory M. Zeigler (PhD, U.S Army, Former U.S. Army Intelligence Officer):
“- I knew from September 18, 2001, that the official story about 9/11 was false. That was when I realized that the perpetrators had made a colossal blunder in collapsing the South Tower first, rather than the North Tower, which had been hit more directly and earlier. Other anomalies poured in rapidly: the hijackers' names appearing in none of the published flight passenger lists, BBC reports of stolen identities of the alleged hijackers or the alleged hijackers being found alive, the obvious demolitions of WTC 1 and 2 [each 1300+ feet tall, 110 stories], and WTC 7 [570 feet tall, 47 stories, and not hit by an airplane], the lack of identifiable Boeing 757 wreckage at the Pentagon, the impossibility of ordinary cell phone (as opposed to Airfone) calls being made consistently from passenger aircraft at cruising altitude, etc., etc., etc.”

Corey Taylor (Lead singer of the Grammy Award-winning band Slipknot):
“- If a plane that size had flown into the g*****n Pentagon, there would have been so much damage. There would have been hazmat people there protecting against jet fuel. You would have seen the wings for Christ's sake. You would have seen something. A plane that big does not vaporize.”

Wayne Madsen (Former U.S. Navy Intelligence Officer, specialist in electronic surveillance and security. Formerly assigned to the National Security Agency and the State Department):
"- After five years of talking to many individuals in the intelligence community, in the military, foreign intelligence agencies, and a whole host of other people, people from the air traffic control community, the FAA, I came to the conclusion that after five years what we saw happen on that morning of September 11, 2001, was the result of a highly-compartmentalized covert operation to bring about a fascist coup in this country. - These people need to be brought to justice, if not by our own Congress, then by an international tribunal in the Hague, in the Netherlands. Bush, Blair, Rumsfeld, Cheney should be sitting in the same dockets where Milosevic and the Croatia-Serbia war criminals sat."

Barbara Honegger (Senior Military Affairs Journalist at the Naval Postgraduate School, the Department of Defense's advanced science, technology and national security affairs university. Graduate of the Naval War College master's program in National Security Decision Making (2001). Former White House Policy Analyst and Special Assistant to the Assistant to President Ronald Reagan (1981 - 1983):
"- The US military, not al Qaeda, had the sustained access weeks before 9/11 to also plant controlled demolition charges throughout the superstructures of WTC 1 and WTC 2, and in WTC 7, which brought down all three buildings on 9/11. - A US military plane, not one piloted by al Qaeda, performed the highly skilled, high−speed 270−degree dive towards the Pentagon that Air Traffic Controllers on 9/11 were sure was a military plane as they watched it on their screens. Only a military aircraft, not a civilian plane flown by al Qaeda, would have given off the "Friendly" signal needed to disable the Pentagon’s anti−aircraft missile batteries as it approached the building.”

Capt. Daniel Davis, U.S. Army (Former U.S. Army Air Defense Officer and NORAD Tac Director. Former Senior Manager at General Electric Turbine (jet) Engine Division (15 years):
"- As a former General Electric Turbine engineering specialist and manager and then CEO of a turbine engineering company, I can guarantee that none of the high tech, high temperature alloy engines on any of the four planes that crashed on 9/11 would be completely destroyed, burned, shattered or melted in any crash or fire. Wrecked, yes, but not destroyed. Where are all of those engines, particularly at the Pentagon? If jet powered aircraft crashed on 9/11, those engines, plus wings and tail assembly, would be there.

- Additionally, in my experience as an officer in NORAD as a Tactical Director for the Chicago-Milwaukee Air Defense and as a current private pilot, there is no way that an aircraft on instrument flight plans would not be intercepted when they deviate from their flight plan, turn off their transponders, or stop communication with Air Traffic Control. No way! With very bad luck, perhaps one could slip by, but no there's no way all four of them could! - Finally, going over the hill and highway and crashing into the Pentagon right at the wall/ground interface is nearly impossible for even a small slow single engine airplane and no way for a 757. Maybe the best pilot in the world could accomplish that but not these unskilled "terrorists". - Attempts to obscure facts by calling them a "Conspiracy Theory" does not change the truth. It seems, "Something is rotten in the State."

Capt. Russ Wittenberg, U.S. Air Force, Former Air Force fighter pilot with over 100 combat missions. Retired commercial airline pilot for Pan Am and United Airlines for 35 years.
Regarding Flight 77, which allegedly hit the Pentagon:
"- The airplane could not have flown at those speeds which they said it did without going into what they call a high speed stall. The airplane won’t go that fast if you start pulling those high G maneuvers at those bank angles. … To expect this alleged airplane to run these maneuvers with a total amateur at the controls is simply ludicrous...

- It’s roughly a 100 ton airplane. And an airplane that weighs 100 tons all assembled is still going to have 100 tons of disassembled trash and parts after it hits a building. There was no wreckage from a 757 at the Pentagon. The vehicle that hit the Pentagon was not Flight 77. We think, as you may have heard before, it was a cruise missile.”

Lt. Col. Shelton F. Lankford, U.S. Marine Corps (ret) (Retired U.S. Marine Corps fighter pilot with over 300 combat missions flown):
"- Our government has been hijacked by means of a new Pearl Harbor and a lot of otherwise good and decent people who are gullible enough to think that the first three steel-framed buildings in history fall down because they have some fires, that the fire fighter on the scene said could be knocked down with a couple of hoses, and through which people walked before they were photographed looking out the holes where the plane hit. One of these was never hit by a plane and even NIST is ashamed to advance a reason for its collapse. And, miracle of miracles, these three buildings just happened to be leased and insured by the same guy who is on tape saying they decided to "PULL" the last one to fall."

David L. Griscom, PhD (Research physicist, retired in 2001 from Naval Research Laboratory (NRL) in Washington, DC, after 33 years service):
“- The issue of knowing who was really behind the 9/11 attacks is of paramount importance to the future of our country, because the "official" assumption that it was the work of 19 Arab amateurs (1) does not match the available facts and (2) has led directly to the deplorable Patriot Act, the illegal Iraq war, NSA spying on ordinary Americans, repudiation of the Geneva Conventions, and the repeal of habeas corpus (a fundamental point of law that has been with us since the signing of the Magna Carta in 1215).

09 september, 2007

Kommunpolitiker hotade

Det finns ingen anledning att påstå att Det Nya Sverige är en demokrati. Däremot finns det all anledning att påvisa alla de brott som görs mot folkets demokratiska ideal. Yrkesförbud såväl som förbud att vara fackligt aktiv hör inte hemma i en demokrati, därför gör det sig så bra i det nya samhälle som politikerna tillsammans med medieföretagen har byggt åt oss - vare sig vi vill eller ej. Det Nya Sverige är numera en bananrepublik med färgglada parader.

Listan på de som inte får ha kvar sina anställningar för att de inte ställer upp på globaliseringen blir allt längre. Likaså den med personer som jagats ut ur sina fackförbund för att de inte heller hyser globalistiska värderingar.

Att hyra lokal för informationsspridning säkras genom lagen om mötesfrihet – men så länge den lagen inte praktiseras finns det självfallet inte mötesfrihet och inte heller informationsfrihet. Fraserna i lagböckerna kan vara vackert formulerade men när de inte upprätthålls av rättsväsendet är de inget annat än prosa. Det finns inget självändamål i att lagen om yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet, föreningsfrihet och informationsfrihet finns skriven.

Senast i raden av de som fått se sina friheter begränsade av kriminella element är två sverigedemokratiska kommunfullmäktigeledamöter i Östergötland. De folkvalda sverigedemokraterna har fått motta följande hot från uppenbara kriminella besserwissrar:

"Nu har turen kommit till herrarna Kling och Krig att få ett litet hembesök. Före utgången av innevarande vecka ska ni offentligt ha redogjort att ni lämnar era uppdrag för Sverigedemokraterna. Gör ni det kanske ni slipper besök."

Ledamöterna har inga planer på att lyda dessa anonyma order utan fortsätter sitt politiska engagemang, uppger SD-Kuriren. Jag uppskattar verkligen detta rakryggade beslut. Stå på er!

Där satt den!

Ett kriminellt drägg försökte sig på att öka sin materiella standard illegalt genom att ta sig in på Bucaramangas karateskola i Colombia för att komma åt studenternas värdesaker.

Beväpnad med ett skjutvapen trodde han sig ha tillgång till de statusprylar han eftertraktade, men ett dussin karatestudenter agerade helt orädda. Studenterna avväpnade brottslingen samt tillfogade honom en hel del skador. När polisen kom till platsen behövde de bara köra honom till sjukhuset. En del straffar gud omedelbart. Andra kommer undan med vad som helst.

08 september, 2007

Dags för en ny omgång

Tidigare i år skrev jag ett brev till de 349 riksdagsledamöterna angående akuta och angelägna frågor. En handfull svarade. De flesta svarade att de inte kunde svara. Oftast hänvisade man till att jag inte har samma åsikter som de har, därför skulle en diskussion vara omöjlig.

Jag kan förstå att de tycker så. Det är ju trots allt kutym i Det Nya Sverige att jantarna rensar bort de, som inte är jantar, från det offentliga debattrummet. För att diskutera ska man tycka ganska lika så att resultatet blir att man tycker lika om än inte exakt lika.


Men detta svar är inte godtagbart. Jag som medborgare, och alla andra medborgare, har rätt att kräva svar från de som avlönas med mina och alla andras pengar och vars uppgift är att förvalta våra intressen efter bästa förmåga. Jag kan inte nöja mig med att fler än 340 ledamöter bara ignorerar medborgarnas frågor bara för att de inte gillar svaren. Själva kärnan i en demokrati är att man får ifrågasätta vare sig det är i val eller debatt så är det detta som är fundamentet. Med andra ord är det dags för en ny runda med riksdagsledamöterna.


I mångt och mycket kommer det aktuella brevet att användas som mall, men jag är också intresserad av vad du som rakryggadläsare kan bidra med. Har du frågor som du anser att jag har missat eller tycker du att jag har formulerat mig fel eller glömt vissa aspekter ska du höra av dig till mig på adressen rakryggad_blogspot@yahoo.se


Låt oss ställa frågor och kräva svar. Det är ett sätt att ta ansvar.

07 september, 2007

Stoppa fördumningen!

Tirader efter tirader av en vämjelig sörja med åsiktsminoritetens visioner frikopplade från verkligheten dyngsprids dagligen i alla maktens megafoner. Är det inte pekpinnar om hur vi ska tycka så är det hårt friserade och tjockvaxade återgivningar av verkligheten. Och är det inte något av dessa så är det bantningsrecept, börsnoteringar, skrämselpropaganda om naturkatastrofer, sjukdomar och jordens undergång. Men aldrig ett sant ord om de verkliga problemen. Varför blir folk aldrig less?

Jag vet att de som blivit medvetna kritiska om de privata medieföretagens missbrukande av sin makt dagligen förbannar att gemene man tillåter detta att fortgå. Systemkritiker är ett släkte som inte bara konstaterar problemen utan också försöker göra något åt det. Systemkritiker kommer att förändra världen så som den ser ut idag. Och gudarna lär veta att världen är i behov av förändring.

Ett exempel på fördumning och propaganda är GP:s upplaga den 12 augusti i år. I en artikel skriver man om hur kokainet flödar i vårt land numera. GP:s huvudlösa förklaring till att kokainet ökar så snabbt är ”Lägre pris och ökad köpkraft ger fler kokainmissbrukare”. Detta påstående är insprängt i texten i fet stil och utan som helst underlag. Fler skulle alltså börja knarka för att plånboken tillåter det? Vansinnigt påstående. Tror de verkligen på det själva?

Är det så att killen till sin tjej säger: ”- Älskling, kokainpriset har sjunkit redigt nu!” Varpå flickvännen svarar: ”- Äntligen! Nu kan vi prova utan att det kostar skjortan!”

Nej, de privata medieföretagen behövs granskas i sömmarna. De har själva gett sig rollen att granska, utpeka och döma – nu är det dags att de själva hamnar under luppen som ”den slemmiga insekt” de är, för att använda orden av en ryggradslös och överskattad journalist som aldrig granskat de med det verkliga ansvaret. Men det kommer ingen utredning, ingen stor skärskådan av dessa maktfånar. Det är Du som är den granskning som finns tillgänglig.


Ta ditt ansvar. Ställ frågor och kräv svar!

06 september, 2007

Sverigetröjor förbjudna

Fler och fler svenskar inser att deras människovärde inte är i nivå med en dörrmatta, utan att man precis som alla andra folk har rätt till sitt land, sitt ursprung och sin identitet.

Men samtidigt sker en annan utveckling bland de som har något mer makt i samhället. De blir mer och mer rabiata sverigefiender. Tecken på detta kan ses lite varstans, men senast då rektorn på Strandskolan i Klagshamn i Malmö förbjöd sverigetröjor på klassfotot. Tröjorna var s.k. landslagströjor. Rektor Pär Blondell menar helt oförskämt att sverigetröjor är ett uttryck för extremism:

– Det står i vår läroplan att vi ska arbeta mot främlingsfientlighet och intolerans. En fotbollströja står ju inte för det, men i grupp så kan det uppfattas på det sättet.






Blondell säger också följande:


Precis som jag skrev häromdagen är det fullt accepterat med flaggviftning i sportsammanhang. Man kan bland sportpubliken se tusentals sverigetröjor utan att det andas ett ord om "främlingsfientlighet" men när det viftas med flaggan utanför sportens värld, ja då antyds att grunden till ett nytt Auschwitz är lagd (!). Det är skrattretande, men också kräkframkallande.

Den som vill föra en dialog med Pär Blondell om hans agerande kan nå honom på adressen par.blondell@malmo.se

05 september, 2007

Rondellhunden Muhammed gästar Göteborg

I veckan som gick tog sig några medborgare tiden att utforma sin egen rondellhund i formen av profeten Muhammed. Hunden placerades ut i Göteborgstrakten.

Det är ett gott tecken när frustrerade medborgare utmanar de vedertagna konventionerna och ifrågasätter vår tids heliga kor.


Islamister utomlands bränner svenska flaggan - som de inte ens vet hur den ser ut. Den svenska regeringen tiger när Iran protesterar mot de olika Muhammedteckningarna som har publicerats. Det visar på vilken enorm moralisk klyfta det är mellan de s.k. folkvalda och folket. Låt oss värna den lilla yttrandefrihet vi har och låt oss expandera den med varje svensk som står rak i ryggen.

04 september, 2007

En tusenfald lögn

Ett av de mest bedrägliga argumenten för ett etniskt splittrat globaliserat samhälle är att "det svenska är inget statiskt, utan stadd i ständig förändring/allt är föränderligt". Vi har hört det i oändlighet.

Underförstått är att eftersom det mesta förändras med tiden är åsiktsminoritetens förvandling av Sverige av naturen given. Sicket ordbajs. Det är som att säga att eftersom man någon gång kommer att flytta bör man börja hoppa bungyjump.

Det finns inget kausalt samband, ingen logik - inget som håller ihop argumentet. Ändå upprepas det in absurdum, från okunskap till dumhet, i oändlighet och från rapande papegoja till papegoja.

Låt oss ändå undersöka argumentet närmare. Först gör vi det abstrakta konkret. Därför ska vi prata om kök istället för nationella identiteter. Kök är inget statiskt, utan stadd i ständig förändring. Kök är inte oföränderliga. Ett kök här är inte exakt lika som ett kök där. Mitt kök är inte som ditt kök. Ett kök förr är inte detsamma som ett kök nu osv.

Ändå finns det en allmän uppfattning bland vanligt folk om vad som är kök och vad som inte är ett kök – och vad som är svenskt och vad som inte är. Av detta följer att ett kök inte slutar vara ett kök för att de är olika på olika platser och i olika tidevarv - trots att de är stadd i ständig förändring. Så även med nationella identiteter. Det svenska finns, vi svenskar finns. Åsiktsminoritetens påstående att det inte finns något svenskt är inte en sanning, utan ett rent hån. Samma åsiktsminoritet skulle aldrig hävda att det inte finns något palestinskt/turkiskt/japanskt/israeliskt. De är således inte bara fyllda av förakt för det egna utan också ryggradslösa i sitt förakt.

I deras infantila utopi är förändring detsamma som utveckling. Men hallå lilla minoritet, även ett as som förtärs av en gam är "stadd i ständig förändring", men det betyder inte att det är något bra. Frågan ska alltid vara: vill vi ha denna förändring? Vill vi ha det så här?

Trots påståenden om magiska skeenden där vi människor är maktlösa offer för "den nya tidens vindar", "utvecklingen", "marknaden" eller något annat dunkelt och duperande är det egentligen bara två faktorer som styr: människan och naturkatastrofer. Marknaden styrs av människor, utvecklingen styrs av människor. Ibland lägger naturkatastrofer in sitt brutala veto.

Vi systemkritiker är också människor och våra fiender är människor. Det finns inget magiskt med det som sker. Det som sker är heller inte förutbestämt utan bestäms av alla nu levande människor. Inklusive vi själva. Är vi passiva så bidrar vi till utvecklingen, liksom om vi är aktiva för ett nationellt tillfrisknande. Resultatet blir inte detsamma, absolut inte, utan vi har alla ett ansvar. Det är upp till alla oss människor att bestämma hur vi vill ha det och faktiskt stå för det och kämpa för det.

Den lilla åsiktsminoriteten som i sin förblindande okunskap försöker byta ut en frodig äng mot en sjuk och mager åkerlapp måste exponeras för vad de är – inte vad de själva påstår att de är. De kommer aldrig någonsin att erkänna att vi svenskar finns, att vi har en lång historia, ett gemensamt förflutet och är våra egna nationsbyggare. Låt stå!



Läs även:

Det fulländade hyckleriet

Tänk på detta när du kollar på sport och de spelar vår nationalsång: de spelar en hymn för ett folk som påstås inte finns, ett folk som nekas ha en kultur, ett folk som sägs vara utan gemensam historia - ett folk som håller på att bytas ut för att några få anser att vi inte duger.

Sportvärlden måste vara en av de mest skenheliga delar av vårt samhälle. Och ryggradslösa. De vågar inte stå upp mot den lilla, men högljudda, åsiktsminoriteten som påstår just detta - att vi inte finns och att vi ingen identitet har.

Sportvärlden är en värld där ett klubblags alla spelare kan bytas ut nästan fullständigt mot köpta spelare följt av att man ändå låtsas att laget har något överhuvudtaget med klubbloggan och det ursprungliga laget att göra.

Det är samma sak med landslaget. Varenda svensk kan bytas ut men man kommer ändå skådespela och vara bleka kopior av amerikanska patrioter med en något annorlunda flagga. Lojaliteten blir densamma som för det företaget man jobbar för - när anställningen är slut är också lojaliteten det. Trohet och identitet börsnoteras.

Detta är en total amerikanisering av värden. En flagga är bara en påklistrad statussymbol i vilket man kan låtsas ha något gemensamt med. Visst är det något som luktar ruttet?

03 september, 2007

Dagens citat

"Vill vi kämpa mot kapitalismen måste arbetarklassen vara enad och för att vara det kan intolerans inte tolereras..."

Signerat
Antifascistisk Aktion Stockholm

02 september, 2007

Varför lektyr till interner?

Den senaste tiden har det varit mycket ståhej kring regeringens ambition att s.k. sexbrottslingar i svenska fängelser inte ska ha tillgång till porrtidningar. Det som förbryllar mig är att man överhuvudtaget tillåter interner att förse sig med sådan lyx som tidskrifter, kabel-tv och datorer. Detta borde inte ske – åtminstone inte första halvan av fängelsetiden.

Efter detta kan skötsamheten under den avsuttna tiden och den kvarvarande tiden ge tillgång till dessa lyxigheter, anser jag. Det är nog illa att vi nu dras med slapphänta permissioner, generösa frigivningsregler och lagstadgad utegång varje dag för internerna.

Fotnot. Det är min bestämda åsikt att det är fel att kalla våldtäktsmän och pedofiler för sexbrottslingar. Deras våldtäkter har lika lite med sex att göra som våldsmäns slag och sparkar har med smek och kärleksfullhet att göra. Sex är något intimt och ömsesidigt. Således finns det inte några sexbrottslingar, utan endast våldsbrottslingar och perverterade våldsbrottslingar. Den senare kategorin skiljer sig från den förstnämnda genom att de använder andra, eller fler, kroppsdelar än händer och fötter för att skada sina offer.

BBC: Al-Qaida finns inte

I en dokumentär av BBC framgår det att Al-Qaida, den förmenta terrororganisationen, inte finns. Al-Qaida är enligt BBC en myt skapad av USA och Bushadministrationen.

I dokumentären avslöjas bland annat sanningen bakom USA:s attack mot bergen i Tora Bora i jakten på Bin Laden. Länken nedan visar åtta minuter av denna BBC-dokumentär.

Samtidigt visar en rapport presenterad i LA Times att USA och NATO under det första halvåret 2007 dödade fler civila än vad talibanregimen gjorde. Pinsamheterna staplar sig för Bushadministrationen.

Specialförband av brittiska soldater har tidigare gripits förklädda till araber i Irak efter en attack mot civila och med bilen fullastad med sprängämnen. De två brittiska soldaterna fritogs senare från polisstationen av brittiska styrkor. Man kan undra hur denna charad kommer att sluta…

Länkar
Film BBC-dokumentär
Artikel LA Times: Errant Afghan civilian deaths surge
Artikel CNN: British troops freed in jailbreak

Hadithamassakern utfördes av USA

I Haditha, Irak, massakrerades 24 civila för två år sedan. Nu berättar amerikanska marinsoldater att de ligger bakom massakern. Deras order var att döda samtliga i den lilla byn – så skedde också. Kvinnor, barn, män. Alla dödades i sina hem.

Allt mer information om den grymma ockupation USA bedriver i Irak dyker upp ju längre fiaskot fortsätter. USA-militär stoppar slumpvis civila irakier som färdas i bil, radar upp dem och skjuter dem på nära håll med M16-karbiner visar vittnesmål i brittiska Telegraph.

Den 22-åriga amerikanska soldaten Darrell Anderson berättar:
”- Vid stoppskyltar dödar vi oskyldiga hela tiden. Om vi blir beskjutna från gatan, förväntas vi skjuta på alla som finns i närheten. Om jag är på marknaden skjuter jag civila som köper grönsaker.”

Även de legoknektar (”contractors”) som hyrts in för kriget i Irak drar sitt strå till stacken. På länken i slutet på artikeln hittas en hemmavideo där ett par legosoldater har filmat när de från bil beskjuter och dödar civila irakier som färdas i sina bilar till och från jobbet, affären etc. I utredningarna som följde just dessa skjutningar friades männen.

Motståndet i USA är inte tyst. Den välkände regissören Brian de Palma är kritisk till hur massmedia förhåller sig i Irakkriget:


”- In Vietnam, when we saw the images and the sorrow of the people we were traumatizing and killing, we saw the soldiers wounded and brought back in body bags. We see none of that in this war. It's all out there on the Internet, you can find it if you look for it, but it's not in the major media. The media is now really part of the corporate establishment."

Men som bekant är USA ockupanter i Irak för att bekämpa ondska, beslagta kärnvapen som inte finns, bekämpa al-qaida som heller inte fanns i Irak förrän USA ockuperade landet och för att bekämpa en diffust definierad terrorism.


Länkar
Artikel
Telegraph: Chilling new evidence of Haditha massacre
Film Legosoldater beskjuter civila irakier